Onderstaande info is ook te lezen in het Handboek Bardienst wat op de bar ligt.
TAKENLIJST BARDIENST
Beste uitvoerder van de bardienst van vandaag. Fijn dat je er bent. Hartelijk dank daarvoor.
Tijdens je dienst zorg je voor het bedienen van je gasten, maar ook voor onderstaande taken:
- In- en uitpakken van de vaatwasser
- Uitpakken van wasdroger, wasgoed opvouwen en in de kast leggen.
- Bijvullen van bakjes/trommels met suiker, koekjes en melkcups.
- Bijvullen van de koelkastjes (“oude” flesjes vooraan zetten. Achteraan bijvullen.)
- Bijvullen koffiemachines.
-
-
- Koffiebonen, melk- en cacaopoeder staan in het voorraadrek in de bijkeuken.
- Voor bijvullen van melk- en cacaopoeder open je het deurtje waarna de containers bereikbaar zijn. (let op: juiste poeder in juiste container)
-
-
- Afrekenen van consumpties middels de kassa en pinautomaat. Let op!! Bij voorkeur pinnen!
- Wegruimen van lege flesjes in de kratjes onder de bar.
-
- Blauwe krat: allèèn Rivella-flesjes
- Rode krat: frisdrank muv Rivella
- Grijze krat: Grolsch bruin glas
- Groene krat: Grolsch groen glas
-
- Kopjes en glazen niet met koud water afspoelen in de spoelbak maar in de vaatwasser.
Bij het einde van je dienst zorg je ervoor dat:
- Tafels en stoelen weer op de plek staan, ook op het terras.
- Op het terras eventueel uitstaande parasols dicht draaien en dichtbinden.
- De vloer in de kantine geveegd is
- Er geen serviesgoed en/of glaswerk op tafels of in de vaatwasser staan.
- Je alle kastjes afsluit met de hangslotjes.
- Trek deuren achter je dicht.
- Schakel, voor zover nodig, alle (baan)verlichting uit.
- Breng de sleutels terug naar het Shellstation.
Hartelijk dank voor je medewerking.
Besturen QuickTennis& Padel en de Stg. Tenniscentrum Oldenzaal